Şeker Anaokulu
ŞEKER MAH. FARABİ CAD. ŞEKER HILAL CAMI NO: 11 ADAPAZARI / SAKARYA

VİZYON

Şeker Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Şeker Anaokulu Sakarya’nın ilk bağımsız anaokullarından biri olmanın gururu ile okulöncesi eğitimine aynı başarı ve azim ile devam etmektedir. Şeker Anaokulu’nda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Kütüphane Kitap Sayısı :2052

İkili

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezi olan Sakarya Valiliğine uzaklığı 13,2 km dir. İLçe merkezine uzaklığı 1.6 km dir.

Okulumuz şehir merkezindedir.