Anaokulu Nedir? 04/01/2020

Anaokulu: Eylül ayı sonu itibarıyla 36-68 aylık çocukların eğitimi amacıyla açılan okuldur.

Şeker Anaokulunda yeni kayıt dönemi nezaman başlar? 27/02/2020

Anaokulumuza kayıtlar Temel Eğitim Yönetmeliğine göre her yıl temmuz ayının ilk iş günü başlar.

Anaokuluna kayıt yaşı nedir? 27/02/2020

Anaokulumuza,Eylül ayı itibariyle 36 ayını dolduran çocukların kaydı yapılır.Ancak öncelik gelecek yıl ilkokula başlayacak olan çocuklarındır. Öncelik hakkına sahip çocukların kaydı tamamlandıktan sonra yer kalırsa büyükten küçüğe doğru olması dikkate alınarak 36 aya kadar olan çocukların kaydı yapılabilir.

Şeker Anaokulunda klüp sınıfı (Tam gün) eğitim var mı? 27/02/2020

Okulumuzda 5 derslik ve 10 kadrolu öğretmen  bulunmaktadır.Kontenjan sınırlılığıda bulunduğundan okulumuzda klüp sınofı açılamamaktadır.

Şeker Anaokulu ara dönemde öğrenci kaydı alıyor mu? 27/02/2020

Kontenjan açığı olduğu takdirde okulumuzda ara dönem kaydı alınabilir.

Şeker Anaokuluna kayıt alanı dışından öğrenci kaydedilebilir mi? 27/02/2020

Okulumuzda kayıt alanındaki öğrencilerin kaydı tamamlandıktan sonra kontenjanda açık varsa doğum yılı dikkate alınarak büyük yaş grubundan başlayarak kayıt alanı dışından kayıt alınabilir.

Şeker Anaokulunda din ve değerler eğitimi var mı? 27/02/2020

Okulumuzda kulumuzda Sakarya İl Müftülüğü personeli tarafından h Okulumuzda aftada üç gün, günde 40 dakika din vedeğerler  eğitimi dersi verilir. Çocukların bu eğitime katılımı zorunlu değildir. 56 ayını doldurmuş çocuklar, velilerinin izin dilekçesi doğrultusunda eğitime katılabilirler.